img
 
image

SZALONUNK

VAGHEGGI
Luxusmárka REFERENCIAKOZMETIKAI SZALONJA

Vagheggi az első olasz cég amely alkalmazta a hagyományos és a természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technikával és kutatásokkal mellyel elérte hogy igazán egyedi és luxus termékeket alkossanak.

A VAGHEGGI cég kizárólag kíváló minőségű és ellenőrzött növényi hatóanyagokat tartalmaznak meghatározott koncentrációban.A növények a legideálisabb időszakban meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek.Ez a körűltekintő eljárás biztosítja a termékek egyediségét és kíváló minőségét.

Minden ellenőrzöt hatóanyag gondos tanúlmányozás után kerűl a termékekbe,hogy a VAGHEGGI termékek megoldást nyújtsanak minden kozmetikai problémára.

A cég és rajtuk keresztűl a kozmetikusok is abban hisznek hogy természet erejét és harmóniáját becsempészni a kozmetikába és a SPA szalonokba az maga a LUXUS.

A budapesti Boscolo Hotel SPA és wellness részlegében nemrég itthon is bemutatkozott az olaszországi illetőségű kozmetikai cég.

Legyen szó akár a bőr megújításáról, intenzív hidratálásáról, anti-aging kezelésről vagy éppen stresszoldó aromaterápiás testmasszázsról, a kínálatukban számos hasznos kezelés megtalálható, amelyeket kozmetikai szalonjaikban és Spa-kban érhetsz el.