img
 
image

SZALONUNK

VAGHEGGI
Luxusmárka REFERENCIAKOZMETIKAI SZALONJA

Vagheggi az első olasz cég amely alkalmazta a hagyományos és a természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technikával és kutatásokkal mellyel elérte hogy igazán egyedi és luxus termékeket alkossanak.

A VAGHEGGI cég kizárólag kíváló minőségű és ellenőrzött növényi hatóanyagokat tartalmaznak meghatározott koncentrációban.A növények a legideálisabb időszakban meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek.Ez a körűltekintő eljárás biztosítja a termékek egyediségét és kíváló minőségét.

Minden ellenőrzöt hatóanyag gondos tanúlmányozás után kerűl a termékekbe,hogy a VAGHEGGI termékek megoldást nyújtsanak minden kozmetikai problémára.

A cég és rajtuk keresztűl a kozmetikusok is abban hisznek hogy természet erejét és harmóniáját becsempészni a kozmetikába és a SPA szalonokba az maga a LUXUS.

A budapesti Boscolo Hotel SPA és wellness részlegében nemrég itthon is bemutatkozott az olaszországi illetőségű kozmetikai cég.

Legyen szó akár a bőr megújításáról, intenzív hidratálásáról, anti-aging kezelésről vagy éppen stresszoldó aromaterápiás testmasszázsról, a kínálatukban számos hasznos kezelés megtalálható, amelyeket kozmetikai szalonjaikban és Spa-kban érhetsz el.

Kozmetikumok és Luxus kezelések

BŐVEBBEN OLVASS LUXUS KEZELÉSEINKŐL BŐVEBBEN.......

Ma már a professzionális kozmetikának hatékonyan és biztonságosan kell választ adnia minden tipusú kozmetikai problémára, számolva azzal, hogy mindenkinek harmóniában kell éreznie magát önmagával; ezért mi csak egyedi formulákat kínálunk, az ellnőrzésünk alatt tartjuk a gyártás teljes folyamatát, és maximális odafigyeléssel kutatjuk a konkrét és mérhető megoldásokat a bőr számára.

Bővebben  

A szívhez....

...a kozmetikai termékeken keresztül vezet a legrövidebb út, vagy legalább jelzi a helyes irányt. Persze, ez csak költői túlzás, ám mégis sok nő álmodik titkon arról, hogy reggelente egy pompázatos kis szépítkező sarokban, komótosan de hatékonyan hozza formába magát, körülvéve kedvenc sminktermékeivel, arcápolási szereivel, hajformázó kellékeivel. Egy ilyen csoda előtt ülve, néhány, méretes, lehetőleg megvilágított tükörbe vetett pillantás elteltével, ha csak percekre is, de filmsztárnak érezhetné magát! Aztán energiával és egy kis extra önbizalommal felvértezve irány az óvoda, iskola, munkahely, kezdődhet a dolgos nap, amely meg sem áll egészen estig, vagy még akkor se...

Bővebben  

Speciális luxus szolgáltatásaink.....

image

Kíméletesebb, mint a hagyományos gyanta, mert tartós, nem forró, nem irritálja , s nem tépi le a bőrt, az egészen érzékeny területeken is biztonságosan alkalmazható. A hagyományos gyantákba beletapadhat az élő bőrsejt is, ami a bőr kisebb traumájához vezethet.

A cukorgyanta kíméletesebb.

Bővebben  

Dermaroller...

image

A henger felületén lévő hajszálvékony tűk nagyon aprók és rendkívül vékonyak, feladatuk az, hogy átlyukasszák a bőr legfelsőbb rétegét, a felhámot, és behatoljanak az alatta lévő rétegbe, az irhába, anélkül, hogy bármelyiket is károsítanák...........

Bővebben